nieuws

Qbic-designhotel in WTC Amsterdam

Hotel

De keten van designhotel Qbic opent in het voorjaar van 2007 een vestiging in Amsterdam. De zaak komt in het WTC-gebouw in de hoofdstad. Het concept is gericht op een nieuwe generatie reizigers, die wil ontspannen aan de drukte van de grote stad.

Qbic-designhotel in WTC Amsterdam

Dat meldt Zakenreisnieuws.nl. Volgens de bedenkers is Qbic innovatief en biedt sfeer, ruimte en licht op een eigen wijze. ‘een nieuwe propositie voor de eigentijdse en budget bewuste gast, die onder het motto “self service is de beste service”, een hotel vindt waar functionaliteit en beleving op een bijzondere wijze samengaan’, zo meldt Qbic op Zakenreisnieuws.nl.

Antwerpen

Naast het Amsterdamse WTC komt er ook een vestiging in het centrum van Antwerpen. Bedenkers, ontwikkelaars en exploitanten van Qbic zijn Paul Rinkens, Rino Soeters en Marcel Voermans van het Designhotel La Bergère en Hip Hotel St. Martenslane in Maastricht.

Zie ook:

Rinkens: Working-points in hotel kansrijk

Reageer op dit artikel