nieuws

Recreatiewoningen in de Grebbelinie

Hotel

De Grebbelinie, in de Tweede Wereldoorlog gebruikt als voorverdediging tegen de Duitsers, biedt sinds kort recreatiewoningen. De liniehutten zijn in een zelf gemaakte tweede linie gebouwd bieden alle gemak voor de bezoekers.

Recreatiewoningen in de Grebbelinie

Het gaat om zes huisjes voor vakantiegangers. De nieuwe toeristische attractie in Woudenberg ligt langs de Grebbelinie bij het melkveebedrijf van familie Van Ravenhorst, zo meldt De Telegraaf.

Clara van Ravenhorst liet onlangs in het Reformatorisch Dagblad weten mee te willen profiteren van de toegenomen belangstelling voor de Grebbeline. ‘We mogen de hutten niet in de dijk zelf bouwen, daarom maken we een tweede linie op ons erf. Zes huisjes met zand erover en een knipoog naar de Grebbelinie’, aldus Van Ravenhorst.

De recreatieverblijven met grasdak zijn voorzien van sanitair, keuken en een eethoek met houtkachel. Per verblijf is er een bedstee voor twee personen en staan er twee stapelbedden.

Reageer op dit artikel