nieuws

Sandton haalt Sylvester Ponsen

Hotel

Sylvester Ponsen is benoemd tot general manager van het nieuwe Zwolse vijfsterrenhotel Pillows van Sandton. Ponsen komt over van Bilderberg, waar hij net was benoemd tot gm van Groot Heideborgh.

De 33-jarige Ponsen is door Sandton Hotels aangetrokken om het nieuwe Pillows op de kaart te zetten. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring zal hij als spil fungeren in de pre-openingsfase van Pillows, het allernieuwste hotel van Sandton, zo laat Sandton weten.

Hotel van 2006

Sylvester Ponsen werkte de afgelopen negen jaar voor diverse Bilderberg-hotels, waaronder De Bovenste Molen, Landgoed Lauswolt en als directeur van Wolfheze en de Rijsserberg (inmiddels van Sandton). Met Hotel Wolfheze werd hij een maand geleden nog uitgeroepen tot beste Bilderberg hotel van 2006.

Bilderberg benoemde Ponsen begin mei tot nieuwe general manager van Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Topman Dries van der Vossen van Bilderberg meldde trotst te zijn op ‘de jonge, talentvolle manager’. Nog geen maand later tekent Ponsen een contract bij het nieuwe hotel Pillows.

Politiebureau

Hotel Pillows is een vijfsterren boutiquehotel in het centrum van Zwolle. Het hotel is gevestigd is het voormalige politiebureau. Het statige gebouw dateert uit 1850. Hotel Pillows gaat in augustus open.

Zie ook:

Ponsen van Wolfheze naar Groot Heideborgh

Sandton haalt Sylvester Ponsen

Reageer op dit artikel