nieuws

Sandton Hotels slaat toe in Deventer

Hotel

Sandton Hotels heeft het Gilde hotel in Deventer overgenomen. Het gaat dit hotel exploiteren, evenals het vernieuwde IJsselhotel in de Hanzestad. Beide hotels blijven zelfstandig functioneren.

Sandton Hotels slaat toe in Deventer

Wel werken de hotels in de toekomst intensief met elkaar samen. Vooral met het oog op de accommodatie en faciliteiten voor groepen, zo meldt Sandton Hotels. Volgens de keten sluit de capaciteitsgroei goed aan bij het progressieve toerisme- en evenementenbeleid van Deventer.

Besloten diners

Het Gilde hotel ligt in het historisch centrum van de Hanzestad. In het karakteristieke pand komen zes of zeven extra kamers. Het monumentale IJsselhotel ligt aan de westkant van de IJssel en is middels een nostalgische pontverbinding met de stad verbonden. Op de eerste etage van het rijksmonument komt een grote zaal voor vergaderingen en besloten diners.

Zie ook:

Weer nieuw hotel voor Sandton

Reageer op dit artikel