nieuws

Sandton wijzigt naam Eindhovens hotel

Hotel

Het Hampshire Inn hotel in Eindhoven wordt met ingang van 1 september Sandton Hotel Eindhoven City Centre. De samenwerking met Hampshire blijft bestaan. Nieuw zijn tien ruime suites in het hotel.

Sandton wijzigt naam Eindhovens hotel

Volgens general manager Marc van den Broek is het Sandton Hotel Eindhoven City Centre een driesterrenhotel met een viersterren product en uitstraling. Van den Broek doelt onder meer op tien splinternieuwe ‘comfort suites’ in het hotel.

Verder beschikt het hotel over veertig ‘classic kamers’, 23 airconditioned deluxe kamers en drie suites. Verder is het Meeting Center voor zakelijke gasten relatief nieuw. Deze begin dit jaar geopende ruimte biedt de mogelijkheid voor vergaderingen, presentaties of seminars.

Het hotel in Eindhoven was het eerste hotel van Sandton. Nu Sandton zich als merknaam dermate heeft ontwikkeld, is besloten de hotelnaam te veranderen in Sandton Hotel Eindhoven City Centre. De samenwerking met Hampshire blijft van kracht.

Meer over Sandton

Reageer op dit artikel