nieuws

Succes film Ratatouille aannemelijk

Hotel

De verwachtingen van de nieuwe ‘horecafilm’ Ratatouille zijn hooggespannen. Zeker nu er lovende recensies verschijnen over de animatiefilm, waarin rat Remy de hoofdrol speelt. Remy houdt niet van afvalresten, maar van culinaire hoogstandjes.

Succes film Ratatouille aannemelijk

De animatiefilm gaat over een jonge rat Remy. Remy woont binnen de muren van een Parijse bistro. Hij wil chef worden, maar dit wordt hem onmogelijk gemaakt door zijn sceptische familie en de rat-hatende keukenstaf.

Het Parool is enthousiast over de film. De film is een intelligente combinatie van humor en diepgang, zo schrijft de Amsterdamse krant. ‘Na twintig minuten is in Ratatouille al meer subtiele humor gepasseerd dan dit jaar in alle animatiefilms samen.

Parool: ‘Ratatouille, met sprookjesachtige beelden in Parijs, is een sublieme film over de vriendschap tussen een jongen en een rat. Beiden moeten veel weerstand overwinnen. De film is een geweldig pleidooi om de bovenkamer open te zetten’.

Eerder verschenen berichten over deze film:

Reageer op dit artikel