nieuws

Weer nieuw hotel voor Sandton

Hotel

Sandton Hotels timmert de laatste tijd flink aan de weg. Nadat begin deze week bekend werd dat de keten Hotel Rijssenberg in Rijssen overneemt van Bilderberg, start Sandton nog een hotel in Overijssel. Daarmee groeit Sandton in korte tijd uit naar acht hotels.

Het gaat om een hotel in Zwolle, zo meldt de regionale krant De Stentor. Het bedrijf gaat hotel Pillows heten. Hotel Pillows gaat 45 kamers tellen en beschikt straks over een restaurant. Het viersterrenhotel wordt gebouwd door de bekende Zwolse makelaar Van der Reijd.

Hotel Pillows komt pal achter het bekende grand-hotel Wientjes. Volgens Van der Reijd is er geen sprake van een dreigende ‘hoteloorlog’ aan de Stationsweg waar zowel Pillows als Wientjes straks zijn gevestigd. Naar verwachting gaat de zaak in april 2007 open.

Sandton Hotels beschikt in ons land momenteel over zeven hotels. Dat is inclusief de deze week overgenomen Rijssenberg in Rijssen. De meeste hotels, vier om precies te zijn, bevinden zich in Overijssel. De andere drie in Limburg (Baarlo), Noord-Brabant (Eindhoven) en Amsterdam.

Reageer op dit artikel