nieuws

Finalisten Keeping Up Award 2007 bekend

Hotel

Golden Tulip Keyser Breda, Radison SAS Amsterdam, NH Barbizon Palaca Amsterdam, Sofitel the Grand en Ibis Schiphol zijn de vijf finalisten die op 12 oktober strijden om de titel ‘Housekeeping Department of the Year’.

Finalisten Keeping Up Award 2007 bekend

De vijf hotels zijn geselecteerd uit tien genomineerden, die allen door drie anonieme juryleden bezocht zijn. De beoordeling betreft alleen de kwaliteit en het gastenserviceniveau van de housekeeping afdelingen.

Tijdens het evenement Keeping Up 2007 wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. De jury bestaat uit oprichters van de Executive Housekeepers Association (EHA), initiatiefnemer van het evenement.

De winnende housekeeping afdeling wint naast de Award een cheque van 1500 euro.

Reageer op dit artikel