nieuws

Nieuwe directeur Hotel Lapershoek

Hotel

René Turk is de nieuwe directeur van Amrâth Hotel Lapershoek in Hilversum. Turk komt over van het Utrechtse tophotel Karel V. Hij volgt de naar Grand Hotel Amrâth Amsterdam vertrokken Marcel Bosman op.

Nieuwe directeur Hotel Lapershoek

De 34-jarige René Turk deed de afgelopen jaren ervaring op als banquetmanager, food & beverage manager en als bedrijfsleider. De laatste twee jaar was hij banquetmanager van hotel Karel V in Utrecht.

Bij Amrâth Hotel Lapershoek vervangt Turk Marcel Bosman, die naar het nieuwe Grand Hotel Amrâth Amsterdam is vertrokken. Dit hotel in Amsterdam wordt door Amrâth bestempeld als het vlaggenschip van de groep.

Hotel Lapershoek, gevestigd in een villa in het Gooi, zal op een nader te bepalen datum een aantal kamers renoveren. Het tachtig kamers tellende hotel staat bekend als vergaderhotel met een capaciteit tot 1.200 personen. Het klassiek, romantische hotel richt zich zowel op de zakelijke markt als op toeristen.

Zie ook

Reageer op dit artikel