nieuws

Gijzeling in hotel in Spijkenisse

Hotel

In het Carlton Oasis hotel in Spijkenisse is afgelopen weekend een groep van zeven mensen, waaronder drie kinderen, korte tijd gegijzeld. De gealarmeerde politie kon snel ingrijpen en de gijzelnemers overmeesteren.

Gijzeling in hotel in Spijkenisse

Dat meldt De Telegraaf. De politie hield drie mannen aan, toen die met de gegijzelde familie net de hoteltrap afkwamen.

Wat exact de reden is van de gijzeling, is onbekend. Wel is duidelijk dat er eerder op de avond onenigheid was in de lobby van het hotel. Dat ging er volgens ooggetuigen nogal heftig aan toe.

De gegijzelde familie (moeder, vriend, drie kinderen en opa) was in het hotel nadat ze waren geëvacueerd uit hun flat in Hoogvliet. Dit als gevolg van een explosie in hun woning. Daarbij werd de voor- en achtergevel vernield. Of de explosie verband houdt met de gijzeling, is niet duidelijk.

Reageer op dit artikel