nieuws

Hotels van Oranje haalt € 2,2 mln op

Hotel

In Hotels van Oranje in Noordwijk heeft de Quality of Life Gala maar lieft 2.252.843 euro opgeleverd. Dit is het hoogte bedrag ooit tijdens een Nederlands gala. Het geld wordt overgemaakt aan goede doelen.

Hotels van Oranje haalt € 2,2 mln op

De 2,2 miljoen euro is fors meer dan het oude record. Dat staat op 1,7 miljoen euro en werd vorig jaar ingezameld in Hotels van Oranje. Zo’n vierhonderd gasten zorgden dit jaar voor het recordbedrag. Het geld is bij elkaar gebracht door onder meer veilingen.

Voorzitter van het gala was Jaap Liethof, commercieel directeur van Hotels van Oranje. ‘Het thema van het gala, “Als een vis in het water”, is synoniem voor je goed en vrij voelen. Een gevoel dat wij iedereen gunnen, maar vooral de zieke kinderen en hun ouders die moeten vechten tegen kinderkanker’.

Hoofddoel van de Quality of Life Gala in Hotels van Oranje was dit jaar een project van de afdeling Kindergeneeskunde van het Leids Universitair Medisch Centrum in Leiden. Het gaat hierbij om een bijzonder laboratoriumonderzoek naar een speciale therapie voor kinderen met uiterst ongunstige kansen op genezing van kanker.

Reageer op dit artikel