Landgoed Avegoor pakt hotelaward

Landgoed Avegoor pakt hotelaward

Tussen al het restaurantgeweld was er tijdens de Nacht van gaultMillau ook plaats om een hotel in de spotlights te zetten: Landgoed Avegoor in Ellecom kreeg de prijs voor Hotel van het Jaar.

GaulMillau prijst de rijke historie van het landgoed, die teruggaat tot 1356. Tegenwoordig is het landhuis op het koninklijke landgoed een hotel, en herbergt het drie restaurants.

Chef-kok van vlaggenschip Giga’s, Auke Blom, nam namens het landgoed de prijs in ontvangst. Giga’s debuteerde vorig jaar in de gids van GaultMillau.

Het hotel is ondanks de ouderdom trendy, en zegt een ‘luxe lifestylehotel’ te zijn, waarin klassiek en design een goede mix vormen.

Nieuwsberichten over GaultMillau:

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.