nieuws

Drie aanwinsten voor Golden Tulip

Hotel

Golden Tulip meldt de komst van drie nieuwe hotels. Het gaat om twee hotels in Amsterdam en één in Leeuwarden. Golden Tulip zegt met de aanwinsten de succesvolle relatie met Westcord Hotels te onderstrepen.

Drie aanwinsten voor Golden Tulip

De deal betreft de hotels Tulip Inn – Amsterdam City Centre, voorheen het Ramada Hotel. Het nieuwe Golden Tulip – Amsterdam Fashion waarvan de deuren in het tweede kwartaal van 2009 open moeten gaan. En het Golden Tulip Leeuwarden WTC, in het World Trade Centre van Leeuwarden.

‘Deze uitbreiding symboliseert onze succesvolle relatie met Westcord Hotels en natuurlijk met Jennifer en Harry Westers. Ons 16-jarig partnerschap startte met Golden Tulip Strandhotel Seeduyn op Vlieland. Nu heeft Westcord negen hotels met een franchisecontract van Golden Tulip’, legt Hans Kennedie, chief executive officer van Golden Tulip Hospitality Group, uit.

Ook Harry Westers, directeur van Westcord Hotels, is blij met de samenwerking. ‘Sinds we uitbreiden met hotels op het vaste land in Nederland kunnen we rekenen op de ondersteuning van Golden Tulip. Niet alleen op het gebied van franchise, maar ook op andere gebieden zoals inkoop, training en human resources.’

Reageer op dit artikel