nieuws

Landgoed Avegoor wordt Golden Tulip

Hotel

Golden Tulip heeft Hotel Landgoed Avegoor in nabij Arnhem gelegen Ellecom toegevoegd aan haar hotelportfolio. Avegoor-eigenaar Alfred de Bruijn blijft actief voor het bedrijf en gaat zich verder bemoeien met andere Golden Tulip-zaken.

Landgoed Avegoor wordt Golden Tulip

Het Golden Tulip Avegoor is een historisch landgoed tussen Arnhem en Dieren. Het hoofdgebouw dateert uit 1356 en behoorlijke van 1648 tot 1800 tot de Nederlandse koninklijke familie Van Oranje.

Het hotel biedt 73 luxueuze en moderne kamers, inclusief vijf suites in diverse stijlen. Daarnaast herbergt het bedrijf het bekende kwaliteitsrestaurant Giga’s. Het restaurant met chef-kok Auke Blom behoort met een 86ste plaats in Lekker bij de betere restaurants van Gelderland. In de nieuwe gids van GaultMillau werd het uitgeroepen tot Hotel van het Jaar.

Golden Tulip-topman Hans Kennedie is zeer verheugd met Avegoor. ‘De man die dit unieke hotel heeft opgericht, Alfred de Bruijn, zal als aandeelhouder actief blijven en zorg gaan dragen voor de integratie van de verschillende Golden Tulip concepten in het hotel. Daarnaast zal hij zich bezighouden met het opzetten van productinnovaties voor andere hotels in onze keten’.

De Bruijn: ‘Zonder aarzeling durf ik te stellen dat de toekomst in de handen hoort te liggen van een kwaliteitsketen. Golden Tulip is vandaag de dag de juiste partner. Het respect voor traditie en personeel, in combinatie met de eigentijdse managementsystemen en –formules, maakt Golden Tulip de juiste keus voor de toekomst’.

Zie ook

Reageer op dit artikel