nieuws

’t Jagershuis (Ouderkerk) overgenomen

Hotel

Hotel Restaurant ’t Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel is overgenomen door de Dutch Hotel Collection (DHC). DHC spreekt van het aantrekken van ‘een ware klassieker op de mooiste locatie van Ouderkerk’.

’t Jagershuis (Ouderkerk) overgenomen

Het horecabedrijf is sinds 1 februari in handen van DHC, een in 2005 gestart bedrijf met als doel een unieke collectie van kleinschalige luxe lifestyle hotels te openen. DHC is eigenaar van Suitehotel en Restaurant Posthoorn in Monnickendam.

De vorige eigenaar Vasso Panagoulopoulos heeft specifiek gezocht naar een partij die met respect, inzet en enthousiasme de zaak wilde overnemen en naar een nog hoger niveau zal tillen, meldt DHC.

Directeur Marc Boeljon van DHC laat weten in de toekomst meer kleinschalige hotels met toprestaurants op fraaie locaties te willen openen. In 2005 startte DHC met Suitehotel en Restaurant Posthoorn in Monnickendam.

Reageer op dit artikel