nieuws

Milieuvriendelijke scooters voor Eden

Hotel

Gasten van drie hotels van Eden kunnen sinds kort gebruik maken van milieuvriendelijke scooters. Hierdoor kunnen ze de stad waarin ze verblijven snel en goed verkennen.

Milieuvriendelijke scooters voor Eden

Het gaat om de Amsterdamse hotels Eden Rembrandt Square Hotel en Eden American Hotel, en om Eden Babylon Hotel in Den Haag. Mogelijk volgen nog meer hotels. In de drie hotels zijn totaal twaalf scooters beschikbaar.

‘Veel van onze gasten zijn toeristen die graag de binnenstad willen ontdekken. Maar ook zakenmensen die vaak in de omgeving van het hotel hun afspraken moeten bezoeken. Met de elektrische scooter kan dat op een uitermate schone wijze’, aldus operationeel directeur Frans Wientjes van de Eden Hotel Group over de aanschaf.

De milieuvriendelijke scooters kunnen voor 55 euro per dag worden gehuurd. Ze behalen een maximale snelheid van vijftig kilometer per uur. De elektrische scooters worden geleverd door MisterGreen.

Reageer op dit artikel