nieuws

Rol horeca in mysterieuze verdwijning

Hotel

Bij de mysterieuze verdwijning van VN-ambassadrice en ex-topmodel Waris Dirie speelt de horeca een centrale rol. Dirie leek vorige week van de aardbodem te zijn verdwenen, maar dook drie laten op in Brussel.

Rol horeca in mysterieuze verdwijning

Zelf spreekt Dirie van een misverstand, zonder veel detail over haar verdwijning prijs te willen geven. De Somalische strijdster tegen vrouwenbesnijdenis verdween woensdag na een discobezoek.

Ze zegt daarna drie nachten in de lobby van hotels te hebben geslapen. Ze kon geen kamer boeken omdat ze geen geld op zak had. Vrijdag werd ze op de Grote Markt in Brussel door de politie opgemerkt in het bijzijn van een man. Deze man zou ze enkele uren daarvoor in een café hebben ontmoet.

Reageer op dit artikel