nieuws

Kanshebbers Dutch Hotel Award bekend

Hotel

Tien bedrijven zijn doorgedrongen tot de volgende ronde in de strijd om de Dutch Hotel Award, de prijs voor het beste hotelmanagement van Nederland. De award wordt voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgereikt.

Kanshebbers Dutch Hotel Award bekend

Na een eerste selectie van de schriftelijke aanmeldingen zijn de managementteams van de volgende hotels door: Golden Tulip Papendrecht, landgoed De Holtweijde in Lattrop, The College Hotel in Amsterdam, Park Plaza Victoria in Amsterdam, Renaissance Hotel Amsterdam, Stayokay Amsterdam, Bilderberg Klein Zwitserland in Heelsum, Qbic Amsterdam, Amsterdam Art Hotel en Eden Amsterdam American.

Van de tien kanshebbers kiest de jury er vijf uit die doorgaan naar de presentatierond op 8 mei. De teams van die vijf hotels mogen zich die dag in het ING House in Amsterdam presenteren.

Dat levert drie finalisten op. De hotels waaraan die drie teams leidinggeven, worden door de jury bezocht. Begin juni wordt de winnaar van de Dutch Hotel Award 2008 bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel