nieuws

Mövenpick Amsterdam opent lifestyle studio

Hotel

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre opent op 6 april een nieuwe lifestyle studio, Best Body. Deze is niet exclusief voor hotelgasten, ook van buitenaf kan men gebruik maken van het aanbod.

Mövenpick Amsterdam opent lifestyle studio

Best Body is een exclusieve lifestyle studio waar mensen terecht kunnen om, onder persoonlijke begeleiding, te werken aan een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Best Body heeft zich gespecialiseerd in holistische training voor het lichaam. Daarnaast worden er groepslessen Pilates gegeven en is er allerlei trainingsapparatuur beschikbaar.

Ook kan men terecht voor diverse soorten massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. De Best Body heeft tevens de beschikking over twee sauna’s, een douchelandschap met ijsfontein, relaxruimte en fitnessapparatuur.

Pepper Stewart en Margherita Bencini, eigenaressen van Best Body, willen hun klanten een serviceprogramma op maat bieden.

Albert Rouwendal, General Manager van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, laat weten verheugd te zijn met de komst van Best Body naar zijn hotel. ‘Niet alleen als extra service naar onze gasten, maar ook omdat het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo waren wij het eerste grote hotel in Nederland met een geheel rookvrij beleid. Best Body sluit dan ook uitstekend aan op onze filosofie.’

Meer berichten over Mövenpick Amsterdam:

Reageer op dit artikel