nieuws

t Anker uit Mierlo is ‘Holland Hotel van het jaar 2008

Hotel

Holland Hotel ’t Anker uit Mierlo mag zich in 2008 het beste Holland Hotel van het jaar noemen. Edwin en Petra Hilhorst, eigenaren van ’t Anker, ontvingen tijdens de voorjaarsbijeenkomst van Holland Hotels op 7 april in Mierlo de eerste prijs uit handen van Frans Hazen, voorzitter sectie Hotels van Koninklijk Horeca Nederland.

t Anker uit Mierlo is ‘Holland Hotel van het jaar 2008

Om voor de titel in aanmerking te komen, werd het hotel beoordeeld op: gastheerschap, faciliteiten, maaltijden, service, onderhoud, hygiëne, en uitdragen van de stichting Holland Hotels. ‘t Anker kreeg de beste cijfers op basis van de meningen van gasten en een bezoek van een mystery guest.

Holland Hotel ’t Anker in Mierlo is aangesloten bij ‘het Gilde van Streekrestaurants’. Als lid van het gilde staat het restaurant garant voor de authentieke Bourgondische eetcultuur. In hun gerechten wordt veel aandacht besteedt aan verse streekproducten, iets wat gewaardeerd wordt door gasten, blijkt uit de beoordelingen. Ook de betrokkenheid van de familie Hilhorst bij de bedrijfsvoering – Edwin en Petra ontvangen en bedienen hun gasten zelf – wordt door gasten als enorm prettig ervaren.

’t Anker bleef in de competitie Holland Hotel Berghoeve in Epen, Holland Hotel ’t Heinenhoes in Anderen en Holland Hotel Bellingwolde in Bellingwolde net voor. Holland Hotels riep deze verkiezing in het leven om gasten gelegenheid te geven hotels te beoordelen en daarnaast hotels te belonen die veel werk maken van het gastheerschap. De hotelgroep bestaat uit 81 hotels, verspreid over Nederland.

Reageer op dit artikel