nieuws

Hotelbaas woedend op familie Mariska Bauer

Hotel

George Muns, manager van Golden Tulip Zevenbergen, is niet blij met uitlatingen van de moeder van Mariska Bauer, de kersverse vrouw van volkszanger Frans Bauer. Een halfbroertje van de bruid raakte de avond voor de bruiloft in het hotel onwel, en daar krijgt tot ergernis van Muns zijn hotel de schuld van. ‘Ze liegt dat ze barst.

Hotelbaas woedend op familie Mariska Bauer

Moeder Angela van Rossenberg uitte haar beschuldiging dinsdag in het televisieprogramma RTL Boulevard. Ze vertelt dat de bruiloft bijna was afgeblazen nadat de 7-jarige Roy onwel was geworden na het drinken van een flesje fris uit de hotelbar.

In het ziekenhuis werd geconstateerd dat er sporen van een partydrug in zijn bloed aanwezig waren. Volgens Van Rossenberg zouden die in het flesje gedaan zijn toen Roy het op de bar liet staan om naar het toilet te gaan.

In de uitzending zegt Van Rossenberg dat ‘hij daarna moest huilen en niet lekker in zijn hoofd was’. In de hotelkamer kreeg hij ademhalingsproblemen, waarna de ambulance gebeld werd. Die zou met ‘gillende sirenes’ gearriveerd zijn bij het hotel.

Verder beweerde ze dat het ambulancepersoneel op weg naar het ziekenhuis in Breda al constateerde dat er sporen van een partydrug in het bloed van de jongen zaten. De volgende morgen was de jongen voldoende hersteld om het huwelijk van zijn halfzus mee te maken. RTL Boulevard meldde dat uit voorzorg de hele dag een traumahelikopter paraat bleef.

George Muns reageert in BN/De Stem kalm op het verhaal. ‘Ieder weldenkend mens begrijpt dat dit klinklare onzin is. Het was die donderdag niet zo druk in het hotel, dus ik heb zelf het flesje frisdrank voor de jongen opengemaakt. Het is direct meegenomen naar het tafeltje waar de familie zat en dus nooit onbeheerd gelaten.’

Hij vernam van andere familieleden dat Roy ’s middags lange tijd in de volle zon in een zwembad had gelegen en concludeert daaruit dat hij waarschijnlijk een zonnesteek had opgelopen. Muns: ‘Dat mens liegt dat ze barst. Net als over die sirenes. We hebben de hulpdiensten gebeld en alles is kalm afgewikkeld.’

De boven Willemstad en Oudenbosch cirkelende helikopter betrof geen traumaheli, maar een politiehelikopter die de verkeersstromen in goede banen moest leiden, meldt BN/De Stem.

Meer berichten over Golden Tulip:

Reageer op dit artikel