nieuws

Houtgestookte buitenkeuken voor Kapellerput

Hotel

Conferentiehotel Kapellerput in Heeze, in 2006 finalist van de Dutch Hotel Award, heeft een houtgestookte buitenkeuken in gebruik genomen. Sterkok Alain Alders van Landgoed Duin en Kruidberg nam de buitenkeuken officieel in gebruik.

Houtgestookte buitenkeuken voor Kapellerput

De houtgestookte buitenkeuken is gemaakt van cortenstaal en beschikt over twee ovens, een rookkast en een bakplaat. De buitenkeuken is geschikt voor kookworshops of actieve teambuildingsactiviteiten.

Gerechten die bereid worden kunnen op smaak gebracht worden met een speciaal voor Kapellerput ontwikkelde smaakmolens. Fooddesigner Franke Elshout heeft voor elke smaak een bijzondere melange van kruiden, specerijen en andere ingrediënten bedacht.

Vorig jaar presenteerde Kapellerput haar eigen Inspiratorbier en Inspirator Sorbetijs. In 2006 drong het bedrijf door tot de finale van de Dutch Hotel Award. De titel ging uiteindelijk naar het Haagse tophotel Des Indes.

Reageer op dit artikel