nieuws

Negen nieuwe Marriotts in Saoedi-Arabië

Hotel

Hotelbedrijf Marriott International breidt haar aanwezigheid in Saoedi-Arabië flink uit. In 2010 gaan in het Arabische koninkrijk negen hotels onder de vlag van Marriott open.

Negen nieuwe Marriotts in Saoedi-Arabië

Daarmee komt het aantal vestiging van de onderneming in Saoedi-Arabië uit op twaalf. De uitbreiding volgt op een recentelijk ondertekende overeenkomst tussen Marriott en de Saoedische Hokair Hotelgroep, meldt Zakenreisnieuws.nl.

De nieuwe aanwinsten komen in de steden Riyadh, Jeddah, Dammam en Jubail. De hotels openen onder de verschillende merknamen van Marriott: Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Residences, Marriott Hotels & Resorts, Marriott Executive Apartments en Courtyard by Marriott.

Meer Marriott berichten:

Reageer op dit artikel