nieuws

Leiding De l’Empereur voor de rechter

Hotel

De leiding van het Maastrichtse hotel De l’Empereur moet op 27 juni voor de rechter verschijnen, in verband met het chloorlek vorig jaar januari. Bij werkzaamheden aan het zwembad van het hotel kwam chloorgas vrij.

Leiding De l’Empereur voor de rechter

Dertig gasten werden onwel, van wie de helft naar het ziekenhuis moest. Het hotel is alleen als bedrijf gedagvaard, directieleden persoonlijk hoeven niet voor te komen, meldt de regionale zender L1.

In 2004 werd het hotel al eens getroffen door brand.

Hotel L’Empereur is één van de meest bekende hotels van Maastricht. Het viersterrenhotel telt 150 kamers en suites, twaalf zalen, een bar, een restaurant en een brasserie. Het hotel is aangesloten bij hotelorganisatie Amrâth Hôtels & Restaurants.

Reageer op dit artikel