nieuws

Sun gekozen tot beste hotelmerk van Afrika

Hotel

Tijdens de Africa World Travel Awards heeft Sun International de prijs in ontvangst genomen voor het beste hotelmerk in Afrika. Daarnaast werd het resort Sun City in Zuid-Afrika verkozen tot beste resort van Afrika.

Sun gekozen tot beste hotelmerk van Afrika

Anneli Bronkhorst van Tourism Africa is trots: ‘Het is fantastisch dat Sun International deze prijzen heeft gewonnen voor het totaalconcept en wat ze tot nu toe bereikt hebben. Voor Sun City is het een echte eer om door de zakelijke markt verkozen te zijn tot Beste Resort in Afrika en Zuid-Afrika’, zegt ze tegen TourPRess.

Sun International heeft hotels in heel zuidelijk Afrika, waaronder bekende als het Table Bay Hotel in Kaapstad, Zuid-Afrika en het Royal Livingstone Hotel in Livingstone, Zambia.

Sun City Resort ligt op 2 uur rijden vanaf Johannesburg en omvat een viertal hotels: het Palace hotel, het Cascades hotel, het Sun City Hotel en het familiehotel Cabanas. Het resort grenst aan het Pilanesberg National Park waar Afrikaans wild, waaronder de Big Five, bewonderd kan.

Voor de nieuwe campagne in Zuid-Afrika heeft Sun actrice Charlize Theron, geboren Zuid-Afrikaanse, aangetrokken. Zij heeft alles dat Sun International wil uitstralen, schrijft TourPRess: schoonheid, elegant, klasse en inspiratie en is door Esquire Magazine gekozen tot ‘Sexiest Woman Alive’. Daarnaast is zij zeer betrokken bij sociaal maatschappelijke onderwerpen, vooral de bewustwording van HIV/AIDS.

Reageer op dit artikel