nieuws

Balkonspringen nieuwe Spaanse hotelrage

Hotel

Een nieuwe, gevaarlijke hotelrage duikt aan de Spaanse Costa Brava op; balkonspringen. Deze week is in de populaire jongerenbadplaats Lloret de Mar een Nederlands meisje om het leven gekomen toen ze probeerde van het ene balkon naar het andere te springen.

Balkonspringen nieuwe Spaanse hotelrage

De poging mislukte, waardoor het 18-jarige meisje van de derde verdieping op zo’n tien meter hoogte naar beneden viel. Ze overleefde de val niet.

Volgens een in Spanje woonachtige Nederlander is dit al het vierde incident met balkonspringen, meldt De Telegraaf. ‘Maandag was het ook weer raak toen een jongen in hotel Festa Brava van het ene balkon naar het andere wilde springen. Hij overleefde het, maar ligt nu zwaargewond in het ziekenhuis’, aldus de Nederlander in de ochtendkrant.

Reageer op dit artikel