nieuws

Chinees restaurant wordt jongerenhotel

Hotel

Chinees restaurant Indrapoera in Haarlem wordt omgebouwd tot jongerenhotel. Het restaurant beschikte al over een aantal kamers, maar de keuken gaat dicht, er komen kamers bij en Indrapoera gaat zich op een andere doelgroep richten.

Chinees restaurant wordt jongerenhotel

Eigenares Fei Weh hoopt haar nieuwe jongerenhotel in de loop van augustus te kunnen openen, meldt het Haarlems Dagblad. Zo zou ze nog net een stuk van de zomerperiode mee kunnen pakken.

Weh wacht alleen nog op de gebruikersvergunning, de bouwvergunning is al binnen. Momenteel beschikt Indrapoera al over zeven kamers, hoeveel er bij komen is niet bekend.

Na veertig jaar zijn de deuren van het Chinese specialiteitenrestaurant gesloten. Decennia lang bepaalde Indrapoera samen met het er naast gelegen Chinese restaurant De Lange Muur het aanzien van Haarlem bij aankomst op het Stationsplein. Dat beeld behoort definitief tot het verleden omdat ook De Lange Muur recent de deuren heeft gesloten. Het pand van De Lange Muur is inmiddels verkocht aan een Haarlemse beleggingsmaatschappij.

Reageer op dit artikel