nieuws

Hilton A’dam stelt renovatie uit

Hotel

De grootscheepse renovatie van het Hilton Amsterdam is uitgesteld tot augustus. Aanvankelijk zouden de kamers dit voorjaar onder handen worden genomen. Restaurant Roberto’s gaat in november op de schop.

Hilton A’dam stelt renovatie uit

Dat laat Roberto Payer van Hilton Amsterdam weten. De reden voor de vertraging is dat eerst de tuin met nieuw terras compleet vernieuwd is. ‘Een terras is van vitaal belang voor ons. Het is prachtig geworden’, aldus Payer.

Ruim 180 kamers van het Amsterdamse tophotel worden in augustus onder handen genomen. In vier weken tijd moeten ze allemaal zijn gerenoveerd. Een flinke klus, zo laat Payer weten. Gevolg is dat het vernieuwen van restaurant Roberto’s in november op de planning staat.

Begin dit jaar maakte Payer tijdens de Horecava zijn plannen bekend. Hij gaf aan te kiezen voor de kleuren rood, bruin en goud. ‘Mensen willen meer rijkdom zien qua kwaliteit. We gaan een nieuw stadium in van hotelinterieur’, aldus Payer.

Reageer op dit artikel