nieuws

Nieuw Golden Tulip in Zwitserland

Hotel

Golden Tulip heeft een intentieverklaring getekend voor een nieuw hotel in het Zwitserse Etoy, vlakbij Lausanne en de luchthaven van Geneve. De bouw gaat eind deze maand van start.

Nieuw Golden Tulip in Zwitserland

Het gebouw wordt eigendom van Société Immobilière Littoral Parc SA, dat een gigantisch complex neerzet met een winkelcentrum, een bejaardentehuis, kantoorgebouwen en dus een Tulip Inn.

Het driesterrenhotel krijgt honderd kamers, vergaderfaciliteiten en een Branche restaurant. Branche is het nieuwe foodconcept van GT, dat vorig jaar werd geïntroduceerd. Er zijn twee Branches in Nederland, in Amersfoort en Loosdrecht.

GT ceo Hans Kennedie: ‘Met groot enthousiasme begint Golden Tulip met het uitbreiden van haar portfolio op de Zwitserse markt. We hebben vertrouwen dat we met dit nieuwe hotel de benodigde hulpmiddelen en services kunnen bieden om zodoende succesvol toegang te verkrijgen tot de Zwitserse hospitality industrie als wel de internationale bekendheid te versterken.’

José Silva, bestuursvoorzitter van Société Immobilière Littoral Parc SA: ‘Ons bedrijf is erg verheugd dat het hotel geëxploiteerd wordt door een internationaal, ervaren en professioneel bedrijf als Golden Tulip.’

Inclusief de Tulip Inn in Etoy bestaat het portfolio van Golden Tulip Hospitality Group uit 784 hotels.

Meer berichten over Golden Tulip:

Reageer op dit artikel