nieuws

‘Geen prijzendaling Best Western in Peking

Hotel

Hotelketen Best Western zegt niets te merken van een prijzendaling van hotelkamers in Peking. Dit in tegenstelling tot vele andere berichten waarin melding wordt gemaakt van dalende kamerprijzen gedurende de Olympische Spelen.

‘Geen prijzendaling Best Western in Peking

‘Mijn Chinese Best Western collega’s hebben hun prijzen nog steeds aanzienlijk hoger liggen dan normaal. Best Western heeft veel zakelijke klanten en juist het bedrijfsleven boekt veel arrangementen voor relaties’, aldus Wytze van den Berg, Best Western directeur Nederland.

Best Western heeft drie hotels in Peking; Ol Stadium Hotel Beijing, Grandsky Hotel Beijing en Premier Beijing. Vorige week meldde het Franse persbureau AFP een daling van de prijzen door een tegenvallende belangstelling.

Reageer op dit artikel