nieuws

Golden Tulip probeert het opnieuw in China

Hotel

Ondanks de recente stopzetting van het eerste Golden Tulip hotel in de Chinese miljoenenstand Sjanghai, probeert de Nederlands Zwitserse hotelketen het binnenkort opnieuw in China.

Golden Tulip probeert het opnieuw in China

Dat laat topman Hans Kennedie weten in Het Financieele Dagblad. ‘Zo komen er in Sjanghai twee Royal Tulips, Golden Tulip hotels met vijf sterren. Daarnaast lopen er nog meer onderhandelingen in dat Aziatische land’.

Eind juli staakte Golden Tulip met stille trom de activiteiten in het Golden Tulip Riverside Shanghai Hotel. Het hotel gaat door als het Shanghai Eastern Airline Hotel. Waarom Golden Tulip hier is gestopt, is niet bekendgemaakt.

Naast groei in China ziet Kennedie veel mogelijkheden in andere opkomende markten. Zo heeft het recent vier hotels geopend in Zuid-Amerika. Ook India krijgt extra ‘managementaandacht’ van Golden Tulip.

Reageer op dit artikel