nieuws

Kreeftenfestival Holiday Inn bij HISWA

Hotel

Het kreeftenfestival van het Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach in IJmuiden aan Zee belooft nog groter en beter te worden. Het jaarlijkse eetfestijn staat dit jaar onder leiding van een vernieuwd keukenteam.

Kreeftenfestival Holiday Inn bij HISWA

Het ‘live cooking’-evenement op 6 september staat onder leiding van chef-kok Eric Valentijn. Het keukenteam bereidt diverse kreefgerechten gerechten voor de ogen van de gasten.

Het kreeftenfestival wordt gehouden als afsluiting van de HISWA, de bekende consumentenbeurs voor de watersport en alles wat daarmee samenhangt. Op de beurs zijn vele plezierboten te zien, van grote en luxueuze jachten en zeilboten tot eenpersoons kano’s en rubberbootjes. Vanaf 1963 vindt deze beurs plaats in Amsterdam in de RAI en de buitenversie in IJmuiden.

Reageer op dit artikel