nieuws

Hotel Beekhuizen ‘designed for all

Hotel

Op de plek van het voormalige hotel Beekhuizen in Velp wordt een nieuw hotel gebouwd. Dat nieuwe hotel is er voor iedereen, zowel voor reguliere gasten, als gasten die extra zorg nodig hebben of een lichamelijke beperking hebben.

Hotel Beekhuizen ‘designed for all

Om die laatste groep gasten goede service te kunnen bieden zal in het Galant Hotel Beekhuizen, zoals het gaat heten, altijd een verpleegkundige aanwezig zijn. ‘Veder wordt het gewoon een luxe hotel voor iedereen’, laat een woordvoerster weten.

De voorbereidingen voor de bouw van het veertig kamers tellende hotel zijn intussen begonnen. Eerst moet het oude gebouw plat, de krakers die daar in zaten zijn inmiddels vertrokken, meldt lokale radiozender M-FM.

Reageer op dit artikel