nieuws

Landal benoemt nieuwe sales manager

Hotel

Erik Bieshaar is benoemd tot sales manager Business Line bij Landal GreenParks. Bieshaar was hiervoor accountmanager bij Red Bull, en heeft in de mediawereld gewerkt.

Landal benoemt nieuwe sales manager

‘Met de komst van Erik als nieuwe sales manager verwachten we onze groei op de business-to-business markt verder te kunnen uitbreiden’, aldus Ronald Raidt, manager Business Line van Landal GreenParks.

Landal Business Line staat voor ‘buiten gewoon zakendoen’, waarbij gebruik wordt gemaakt van de zakelijke mogelijkheden op de parken van Landal GreenParks.

De focus van Business Line ligt op Landal-parken die geschikt zijn voor business-to-business activiteiten. Goed bereikbaar, uitstekend geoutilleerd en prachtig gelegen. Bijvoorbeeld de Landal-parken Landgoed ’t Loo (Overijssel), Stroombroek (Gelderland), Aelderholt (Drenthe), Hoog Vaals (Limburg) en Coldenhove (Veluwe).

Meer berichten over Landal:

Reageer op dit artikel