nieuws

Ster erbij door aansluiting bij Hampshire

Hotel

Hotel Dormylle in het Brabantse Mill is van drie naar vier sterren gegaan, nadat het zich had aangesloten bij Hampshire en een renovatie had doorgevoerd. Dormylle was het vijftigste hotel dat zich aansloot bij Hampshire Hospitality & Leisure.

Ster erbij door aansluiting bij Hampshire

Thomas Vloet van Dormylle: ‘We waren al blij met de aansluiting bij Hampshire hotels maar doorgroeien naar vier sterren is helemaal fantastisch.’

Het hotel is in aanmerking gekomen voor de kwalificatie van een vier sterren hotel mede door de extra service die gasten geboden wordt. Die extra service bestaat uit koffie- en theefaciliteiten op de kamers, roomservice, was- en strijkservice en een 24 uur bereikbare receptie. Maar ook de uitbreiding met zes luxe suites en een bruidssuite heeft bijgedragen aan de extra ster.

Meer berichten over Hampshire:

Reageer op dit artikel