nieuws

Westin Rotterdam heeft nieuwe manager

Hotel

Alex van Gastel wordt de nieuwe hotelmanager van The Westin in Rotterdam. Van Gastel is nu nog food & beverage manager van Le Méridien Hotel Des Indes in Den Haag. Dit maakte area manager Nederland Kurt Renold van Westin-eigenaar Starwood bekend.

Westin Rotterdam heeft nieuwe manager

Van Gastel begint 1 oktober aan zijn nieuwe job in het enige vijfsterrenhotel van Rotterdam. Hij volgt dan Paul Peters op, van wie al eerder bekend werd dat hij zou overstappen naar het Sheraton Stockholm Hotel, ook eigendom van Starwood.

‘Wij kijken erg uit naar de komst van Alex van Gastel. Wij zijn blij dat we deze belangrijke positie door middel van een interne promotie kunnen invullen. Alex’ ruime ervaring binnen de hotelbranche en binnen Starwood maakt hem een zeer geschikte opvolger van Paul Peters’, aldus Renold.

Van Gastel is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht en heeft in 2006 zijn toetrede gemaakt tot Starwood door de overname van Le Méridien Hotels. Sinds 2002 was hij f&b manager in Den Haag. Hij maakte in deze periode de sluiting, renovatie en heropening van dit prestigieuze hotel mee.

Daarvoor werkte Van Gastel 6 jaar in verschillende posities bij Renaissance en Crowne Plaza Hotels in Engeland.

Meer berichten over Westin:

Reageer op dit artikel