nieuws

Eerste horecatop over arbeid

Hotel

De Arbeidsmarkttop voor de horeca en partycateraars, zoals besloten in de nieuwe cao, wordt maandag 3 november gehouden. De cao-partijen bespreken tijdens de top hoe de sector goed personeel kan vinden, boeien en binden.

Eerste horecatop over arbeid

De cao-partijen Koninklijk Horeca Nederland (KHN), FNV Horeca, CNV Bedrijvenbond en De Unie besteden op deze top aandacht aan vakbekwaamheid en scholing, presteren en waarderen, vertrouwen en leidinggeven en het aanzetten voor een professioneel personeelsbeleid in de bedrijven.

De Arbeidsmarkttop heeft de titel ‘Horeca gaat goed personeel vinden, boeien en binden’ gekregen en wordt op 3 november van 11.00 tot 16.00 uur gehouden in stadion Galgenwaard in Utrecht. De top wordt ondersteund voor SVH, Kenwerk, EVZ en het Bedrijfschap Horeca en Catering.

Reageer op dit artikel