nieuws

Meer grip Best Western op hoofdstad

Hotel

Best Western Nederland heeft z’n hotelbestand in Amsterdam uitgebreid met drie hotels. Het gaat om het nieuwe Blue Square hotel (175 kamers), hotel Terminus (95 kamers) dat momenteel wordt verbouwd en hotel Leidse Square (85 kamers).

Meer grip Best Western op hoofdstad

Alle drie de zaken zijn eigendom van de Chinese hotelier Chang Yun Shi. Shi was al met zijn hotel Blue Tower, ook in Amsterdam, bij het samenwerkingsverband aangesloten.

Met ruim 350 kamers erbij breidt Best Western in Amsterdam z’n capaciteit behoorlijk uit, laat directeur Wytze van den Berg van Best Western Nederland weten. De keten is nu met vijf hotels vertegenwoordigd in de hoofdstad.

Van den Berg maakt ook melding van tien tot twaalf procent omzetgroei van de Nederlandse Best Westernhotels dit jaar. In de werving is vooral ingezet op toeristen uit Engeland, Spanje en Duitsland.

Er zijn op dit moment 43 hotels in ons land aangesloten bij Best Western. Van den Berg hoopt volgend jaar nog acht bedrijven aan het bestand toe te voegen en in 2010 door te groeien naar 60.

Meer berichten over Best Western:

Reageer op dit artikel