nieuws

Amstel Hotel in de schijnwerpers

Hotel

Het ontsteken van de kerstboomverlichting van het InterContinental Amstel Amsterdam op dinsdag 2 december wordt dit jaar extra feestelijk. De gevel en lobby van het hotel worden op een spectaculaire manier visueel en bewegend uitgelicht. Deze bijzondere vorm van projectie staat bekend als skinning of video mapping.

Amstel Hotel in de schijnwerpers

De projectie is in samenwerking met ACS Avisco en Climate Control AV. De Amstel zijde van het statige pand fungeert als een scherm waar vallende sneeuwvlokjes op geprojecteerd worden. De lobby wordt omgetoverd tot een venster in de nacht.

Director of Sales & Marketing Jeroen Sirag: ‘In deze uitdagende tijd zijn kwaliteit, creativiteit en loyaliteit steekwoorden. Ons jaarlijkse relatie-evenement in december is het ideale moment om deze nieuwe, spectaculaire dienst onder de aandacht te brengen bij onze gasten.’

Tree Lighting Celebration

Sinds 2005 viert het prestigieuze Amstel Hotel jaarlijks het begin van de decembermaand met de feestelijke Tree Lighting Celebration. Onder het genot van kerstlekkernijen, decoraties en live entertainment proost men op de feestmaand en ontsteekt een celebrity de kerstverlichting.

Reageer op dit artikel