nieuws

Facelift en 300 kamers voor DeSmelt

Hotel

Er komt een hotel bij de DeSmelt en in ieder geval blijft de ijsbaan de komende vijf jaar open. Dat hebben wethouder Jaap Kuin van de gemeente Assen en de nieuwe eigenaar Jan Smit bekend gemaakt.

Facelift en 300 kamers voor DeSmelt

In eerste instantie komt er een hotel met 100 kamers. Loopt dat goed, dan wil smit uitbreiden naar ongeveer 300 kamers. De kans dat DeSmelt DeSmelt blijft is erg klein. Zowel de naam als de buitenkant van het pand verdienen een facelift, vindt Smit. Hij wil van DeSmelt een uniek gebeuren maken in Nederland of misschien wel Europa.

‘Mensen moeten hier een leuk feestje kunnen geven, want alles is hier. Wanneer opa tachtig wordt, met zijn allen lekker naar DeSmelt. Je kan er zwemmen, schaatsen, fitnessen en ook nog lekker eten. Dat is toch fantastisch?” En dankzij de bouw van een hotel kan een heel weekend feest worden gegeven’, Aldus Smit.

Reageer op dit artikel