nieuws

Philanthropy Award voor Eden City Hotels

Hotel

Eden City Hotels steunt het goede doel. Met de deelname aan het bijzondere initiatief ‘The Giving Room’ van de internationale Preferred Hotel Group (PHG) hebben de Eden City Hotels de Philanthropy Award 2008 in de wacht gesleept.

Philanthropy Award voor Eden City Hotels

Vier maanden lang was 10 procent van de opbrengst van een speciaal aangewezen hotelkamer bestemd voor een goed doel. Bij dit wereldwijde initiatief kozen de 55 deelnemende hotels zelf voor een goed doel. In het geval van de Eden Hotel Group is gekozen voor ‘The Hunger Project’. De gezamenlijke deelnemende hotels hebben ruim $40.000 bij elkaar gebracht voor verschillende doelen.

Wereldwijd

Het idee van ‘The Giving Room’ is door PHG wereldwijd ingezet als onderdeel van hun maatschappelijk verantwoorde programma Great Initiatives for Today’s (Tomorrow’s) Society (GIFTTS). In 2007 namen zeventien hotels en resorts deel aan ‘The Giving Room’.

The Hunger Project

The Hunger Project’ is een internationale organisatie die zich richt op het bestrijden van chronische honger in de wereld,’ aldus Frans Wientjes, Director of Operations van de Eden Hotel Group. Al ruim 25 jaar ondersteunt ‘The Hunger Project’ mensen om op eigen kracht een toekomst zonder honger op te bouwen.

“Door deelname aan ‘The Giving Room’ hebben we de aandacht gevestigd op hun activiteiten en financiële ondersteuning geboden. Het is natuurlijk fantastisch dat de Ueberroth Family Foundation de opbrengst tot ruim 5000 dollar heeft verdubbeld en Eden City Hotels de Philanthropy Award in ontvangst heeft mogen nemen.”

Reageer op dit artikel