nieuws

Gasten kunnen weer terecht in hotels Mumbai

Hotel

Drie weken na de terreuraanslagen in Mumbai openen de luxe hotels Taj Mahal Palace en Trident-Oberoi zondag een deel van hun kamers en restaurants. Het gaat om de moderne gedeelten van de hotelcomplexen. Die liepen relatief weinig schade op tijdens de 60 uur waarin de terroristen dood en verderf zaaiden in de metropool.

Gasten kunnen weer terecht in hotels Mumbai

Zondagmiddag opent het Trident-Oberoi haar deuren voor gasten. Deze hoteltoren beschikt over 550 kamers en een aantal restaurants. Het zal nog wel even duren voordat het even druk is als voor de terreuraanval. Normaal gesproken zou in deze tijd van het jaar 70 procent van de bedden gereserveerd zijn. Nu is dat 35 procent.

Taj Mahal

De hoteltoren van het Taj Mahal Palace, die plaats biedt aan 268 kamers, is zondagavond weer open gegaan.

Monumentele deel later open

Het monumentale deel van het Taj Mahal en het Oberoi-gedeelte van het Trident-Oberoi hotelcomplex gaan pas op zijn vroegst over zeven maanden open. De terroristen richtten hier zeer veel schade aan.

Reageer op dit artikel