nieuws

Kluis hotel De Bilderberg weg

Hotel

Een medewerker van hotel De Bilderberg in Oosterbeek kon niet voorkomen dat twee mannen er met de kluis van het hotel vandoor gingen. De mannen braken maandag in de vroege ochtend in en werden daarbij betrapt door de hotelhulp.

Kluis hotel De Bilderberg weg

De twee mannen, die bivakmutsen droegen, hebben de hotelmedewerker niet bedreigd met een wapen. Vermoedelijk waren ze van plan in te breken en zijn ze door de medewerker gesnapt.

Ondanks dat gingen ze er toch met de kluis vandoor. Wat er in de kluis zat, wil de politie niet zeggen. Volgens De Gelderlander is het tweetal nog voortvluchtig. De politie is een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op zich te melden van de diefstal van de kluis van Hotel De Bilderberg.

Reageer op dit artikel