nieuws

Nieuw interieur Hotel De Broeierd

Hotel

Eden Hotel De Broeierd introduceert deze maand in hun 15 tuinkamers een volledig nieuw interieur. De restyling van deze tuinkamers past in de visie van Eden Hotel De Broeierd om faam te maken met spraakmakende interieurs.

Nieuw interieur Hotel De Broeierd

Deze zomer heropende in het hotel de culinaire trendy Bistro De Broeierd haar deuren. Net als voor de Bistro tekenden de interieurarchitecten van Dubbel M voor het ontwerp waarbij gekozen is voor een strakke maar warme vormgeving.

Privé terras

Wat de tuinkamers uniek maakt is dat ze allemaal beschikken over een eigen terras waar het in de zomer onder de schaduw van de bomen goed vertoeven is. Ook hebben alle kamers een plat LCD scherm en een fauteuil en grote bedden (1 meter breed en 2.10 meter lang).

Ruimtelijk effect

Het vrij hangende bureau is bijzonder ruim om zo de zakelijke bezoeker een comfortabele werkplek te bieden. Dubbel M koos voor twee tapijt soorten en behang in de kleuren grijs en zwart dat zorgt voor een fris effect. ‘Maar ook een ruimtelijk effect, dat aanleiding geeft tot gespreksstof onder gasten’, aldus Thomas Kahnt, General Manager van het hotel.

Reageer op dit artikel