nieuws

Politie treft geen prostituees aan in hotels

Hotel

Een grootscheepse politieactie om prostituees in hotels op te sporen heeft dinsdagavond niets opgeleverd. In geen van de 45 onderzochte hotels in Friesland, Groningen en Drenthe vonden de agenten prostituees.

Politie treft geen prostituees aan in hotels

De politie krijgt signalen dat er vanuit hotels prostitutie bedreven wordt. De dames proberen zo de reguliere controles van politie, gemeenten en de belastingdienst te ontlopen. Dat meldt de Leeuwarder Courant. De bezochte hotels reageerden positief en verleenden de agenten alle medewerking. De meeste eigenaren kenden het fenomeen hotelprostitutie wel.

Onlangs kwam in het nieuws dat in hotels van grote ketens als Van der Valk, Mercure en AC illegale prostitutie plaatsvond.

Reageer op dit artikel