nieuws

Run op Apeldoornse hotels

Hotel

Hotels in Apeldoorn plukken nu al de vruchten van het nieuws dat koningin Beatrix in 2009 de Geldese stad aandoet bij Koninginnedag. De reserveringen voor hotelkamers stromen binnen.

Run op Apeldoornse hotels

Diverse Apeldoornse hotels melden een run op hotelkamers. Recent werd bekend dat koningin Beatrix op 30 april Apeldoorn bezoekt.

Hotel de Paris kreeg bijvoorbeeld snel zes reserveringen binnen voor de nacht van 29 op 30 april. Hotel Apeldoorn en Hotel Berg en Bos zitten al voor de helft vol. Hotel Abbekerk kreeg afgelopen weekend de eerste boekingen binnen.

Walter Soer van Hotel Berg en Bos verwacht dat het verschrikkelijk druk wordt. ‘We overwegen of we kamers moeten vasthouden voor de media. We zitten dichtbij Het Loo. Dan zijn tv-ploegen er dichtbij met hun zware apparatuur’, aldus Soer in De Stentor.

Reageer op dit artikel