nieuws

Weekendjeweg.nl wil zakenreiziger

Hotel

Weekendjeweg.nl start met het aanbieden van dagtarieven voor de zakelijke reiziger. Bedrijven die op basis van dagprijzen hotelkamers reserveren, zijn niet gebonden aan een bepaald volume.

Weekendjeweg.nl wil zakenreiziger

Dat meldt commercieel directeur Ed Trentelman van Weekendjeweg.nl in Het Financieele Dagblad. Trentelman laat weten zo antwoord te geven op de krimpende zakelijke hotelmarkt.

Bedrijven met veel ambulant personeel, zoals vertegenwoordigers, ambtenaren en onderhoudsmonteurs, konden tot voor kort niet maximaal profiteren van de fluctuaties in de kamerprijzen. Dit vanwege jaarcontracten met vaste afgesproken prijzen.

‘We denken in een behoefte te voorzien voor mensen die veel onderweg zijn of op locatie werken’, zegt Trentelman in Het Financieele Dagblad. De website gaat hotelkamers aanbieden met prijzen die per dag variëren. Dit moet het voor ambulant personeel aantrekkelijker maken om via Weekendjeweg.nl een kamer te boeken.

Weekendjeweg.nl biedt ruim tweeduizend hotels in Nederland, België en Duitsland aan. De site hoopt op lange termijn 10 procent van zakenreismarkt te pakken. Het gebruik van dagtarieven kan volgens Trentelman voor bedrijven tot een besparing zorgen van 10 tot 20 procent.

Reageer op dit artikel