nieuws

Lichaam Van der Valk vrijdag naar Nederland

Hotel

Het stoffelijk overschot van de dinsdag overleden Gerrit van der Valk wordt zeer waarschijnlijk vrijdag 23 januari van Spanje naar Nederland gevlogen. Daarna wordt het lichaam opgebaard in zijn villa in Nuland.

Lichaam Van der Valk vrijdag naar Nederland

Dat meldt het Brabants Dagblad op basis van bronnen binnen het horecaconcern.

Over het afscheid en de uitvaart zijn nog geen officiële mededelingen gedaan. Volgens de regionale Brabantse krant wordt Gerrit van der Valk zeer waarschijnlijk in besloten kring begraven op het kerkhof van de Nulandse parochiekerk. Daar liggen ook zijn in 2003 verongelukte zoon Martien van der Valk en de ouders van Toos van der Valk-Van de Cappelle.

Direct na het overlijden van Gerrit van der Valk gingen de vlaggen bij het concern halfstok. In de hotels is er de gelegenheid om een condoleanceregister te ondertekenen.

Reageer op dit artikel