nieuws

Nieuwe hotelvleugel Papendal

Hotel

Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem heeft een complexe nieuwe hotelvleugel. De viersterrenvleugel is aangebouwd aan het bestaande driesterrenhotel en wordt woensdag 28 januari officieel geopend door Erica Terpstra.

Nieuwe hotelvleugel Papendal

De nieuwe hotelvleugel, die is aangebouwd aan het bestaande driesterrenhotel Papendal, telt 67 kamers, zeven suites, één luxe suite en een wellnesscentrum met sauna, fitnesszaal en relaxruimte. Het concept voor de inrichting is gebaseerd op de nieuwste hoteltrends en op de identiteit van Papendal, waarin sport de hoofdrol speelt.

Het ontwerp komt van Desarc concept & design en vertaalde de eisen in een interieurontwerp met een open, warme, vriendelijke en luxe uitstraling, waarin gasten zich direct thuis voelen. ‘Met dit ontwerp maken we de identiteit van Papendal compleet. Het is de kroon op ons werk voor Papendal’, concludeert René Wijnings, directeur van Desarc.

Erica Terpstra opent op 28 januari de nieuwe viersterrenvleugel. Verder geven ook schrijver Kluun, chef-kok Erik te Velthuis en barista Rose van Asten acte de presence. Daarnaast zijn ook diverse topsporters en coaches aanwezig bij de opening.

Reageer op dit artikel