nieuws

Afgebrand hotel start actie op Hyves

Hotel

Horecaondernemer Henny Groote zet Hyves in om te proberen zo snel mogelijk weer te starten met het runnen van een hotel na een fatale brand in september vorig jaar. Ze roept vrienden van het social network op haar te helpen.

Afgebrand hotel start actie op Hyves

Op 24 september ging het sprookjeshotel De Tovenaarsberg in Holsloot in vlammen op. Op het moment van de brand waren er geen gasten aanwezig. Het hotelpersoneel kon tijdig het pand verlaten.

Door problemen met de verzekering kan Groote nog niet herbouwen. Op haar Hyves-pagina roept ze virtuele vrienden op haar te helpen bij het overtuigen van Univé ‘om niet langer de herbouw te traineren’. Univé keert niet uit op grond van de NEN 1010, terwijl de elektrische installatie volgens Groote 100 procent in orde was.

Reageer op dit artikel